L’alfalt ja ha arribat a la Guàrdia!

By montse_mg|noviembre 9, 2009|2009|0 comments

Benvolguts/des,

Allò que semblava que no seria mai… finalment ha arribat, no en la seva totalitat, però almenys en gran mesura!

Sí, senyores i senyors, ja tenim la carretera ben arregladeta fins a la Guàrdia d’Ares! Des d’aquest mateix divendres, el quitrà del tram de carretera que estaven arreglant d’Ausàs fins a la Guàrdia, i que semblava que no s’havia d’acabar ja està posat!

Tot i que encara queden per acabar els detalls, com les baranes de protecció, cada cop falta menys i potser un dia veurem la carretera que ens porta al nostre poble, Taús, asfaltada i en òptimes condicions!

Propera parada: TAÚS!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code